masoud4030
Member
باسلام.نیاز به نرم افزاری برای کپی کردن خط کد سوییچ زیمنس دارم.یه برنامه ای میخوام که کارکردن بااون راحت باشه.توی کپی کردن خط4000تا8000مشکل دارم.باتشکر
درودباسلام.نیاز به نرم افزاری برای کپی کردن خط کد سوییچ زیمنس دارم.یه برنامه ای میخوام که کارکردن بااون راحت باشه.توی کپی کردن خط4000تا8000مشکل دارم.باتشکر
نه منظورم این بود که میخوام بااین نرم افزار خط کدسوییچ و کیلومتر رو توی برنامه خام کپی کنمدرود
شما میتوانید از برنامه ایمو کلیر استفاده کنید . ولی این کار کمک به کار کردن سنسور اکسیژن و پایین آمدن دور موتور نمیکند .
سلام دوست من شما باید دریک برنامه کدار دیگر این کار را انجام بدهید بهتره این نرم افزار را از اینترنت دانلود کنیدHex Workshopنه منظورم این بود که میخوام بااین نرم افزار خط کدسوییچ و کیلومتر رو توی برنامه خام کپی کنم
توی سایت موجود هست؟سلام دوست من شما باید دریک برنامه کدار دیگر این کار را انجام بدهید بهتره این نرم افزار را از اینترنت دانلود کنیدHex Workshop
این نرم افزار رو دانلود کردم اما کپی کردن خطوط یه خورده برام نامفهومه.اگرممکنه یه توضیحی درمورد کپی کردن خطوط با این نرم افزار بدهید.باتشکربهترین نرم افزار xprog می باشد در عرض چند ثانیه میتوان هر تعداد خط کوپی پیست کنید .لینک دانلود هم در زیر قرار میدهم
Download program XPROG-box Software by ELDB Software