Amir Kabiri
New Member
- ارسالی ها
- 8
- تعداد لایک ها
- 1
پاسخ : نقشه ساخت تایمر فشنگی آب جهت رفع دیر روشن شدن موقع صبح
درود
با تشکر از تمامی عزیزان تشکر ویژه دارم
درود
با تشکر از تمامی عزیزان تشکر ویژه دارم
سلام
درود
اگه شما تست کردید که مشکل حله
خوش به حال دوستان در منطقه سردسیر که ماشین هر دم یه مشکلی داره
اصولا در منطقه ما به دو دلیل وضع کار من خیلی بده
1
گرمسیریه
2
کسی کارش رو دست من نمیده
درود
متاسفانه با یکی از دوستانم که در مناطق سردسیر زندگی میکنه و کننده این کار هم هست مشورت کردم
ایشون تجربه ای داشتند که لازم دیدم با شما عزیزان در میان بزارم
ایشون از یه سنسور دمای اب پراید استفاده کرده بودند و با ایجاد شرایطی دمای هوا که تقریبا صفر درجه بود رو 15 درجه پایین تر اورده بودند ولی بازم نتیجه ای نداشته و ماشین رو نتونسته بود روشن کنه
در کل این ای سی یو با دمای پایین مشکل داره و ماشین رو بد روشن میکنه و یا اصلا روشن نمیکنه نه با تولرانس دمای اب
مداراتی رو برای این کار درنظر گرفتم طرح زدم اما به دلیل اینکه در منطقه گرمسیر زندگی میکنم امکان تست برام فراهم نشد و اخر سر هم همه رو دور ریختم
شاید بهتر باشه که صبح زمانی که ماشین سرده اول یه مقاومت رو وارد مدار کنید و روشن شدنش رو حتمی کنید بعد مداری برای اینکار طراحی کنید وگرنه مدار بتونه مقاومت رو وارد مدار ماشین کنه ولی روشن نشه فقط وقت خودتون رو هزینه کردید
امیدوارم با توجه به فصل سرما دوستانی که در مناطق سردسیر زندگی میکنن با مقاومت تست کنند اگر جواب گرفتند و موتور راحت روشن شد نتیجه رو اعلام کنند
دوست عزيز هيچ نيازي به بريدن هيچ چيز نيست كافي است سنسور حرارتي 57 دريجه دقيقا روي سليندر محكم نصب كنيم .جناب شاه کرمی جسارت نباشه ولی مداری که شما میگین فقط یه اشکال کوچیک داره اونم ابنکه ما نمیتونیم بیایم از هوزینگ کاربراتوری برای این کار استفاده کنیم چون دردسر داره مجبوریم که فشنگی رو در مدار اب یعنی بیایم یکی از شیلنگ های اب پشت سر سیلندر رو ببریم رابط بزنیم بعد استفاده کنیم ولی مدار جناب اصفهانی دیگه اینا رو نمیخاد و ما فقط از تایمر استفاده میکنیم اونم وقتی برق رو وصل میکنی به مدت 3 دقیقه مدار وصل هستش اتمات خودش قطع میشه
درود دوست عزیز احتیاج به تعویض هوزینگ نیست شما فقط کافیه دری ترموستات را عوض کنید وفشنگی روی دری ترموسات بسته میشه {به مبلغ 4000}تومانجناب شاه کرمی جسارت نباشه ولی مداری که شما میگین فقط یه اشکال کوچیک داره اونم ابنکه ما نمیتونیم بیایم از هوزینگ کاربراتوری برای این کار استفاده کنیم چون دردسر داره مجبوریم که فشنگی رو در مدار اب یعنی بیایم یکی از شیلنگ های اب پشت سر سیلندر رو ببریم رابط بزنیم بعد استفاده کنیم ولی مدار جناب اصفهانی دیگه اینا رو نمیخاد و ما فقط از تایمر استفاده میکنیم اونم وقتی برق رو وصل میکنی به مدت 3 دقیقه مدار وصل هستش اتمات خودش قطع میشه
میشه بگیذ هوزینگ یعنی چه که این پست را ارسال کردیددرود دوست عزیز احتیاج به تعویض هوزینگ نیست شما فقط کافیه دری ترموستات را عوض کنید وفشنگی روی دری ترموسات بسته میشه {به مبلغ 4000}تومان
دوست عزیز این سنسور هیچگونه ربطی به دری ترمستات ندارد.اما قبلا گفته بود که خودرو بیاید تست و نتیجه اعلام میکنم. چند روز قبل یک سنسور اورجینال سبز رنگ انداختم و بعد از چند روز زنگ زد و گفت با تک استارت روشن شده پس نتیجه میگیریم متاسفانه تمامی سنسورها در حال حاضر در باز چینی و یا غیر اصلی میباشنددرود دوست عزیز احتیاج به تعویض هوزینگ نیست شما فقط کافیه دری ترموستات را عوض کنید وفشنگی روی دری ترموسات بسته میشه {به مبلغ 4000}تومان
باسلام
باتوجه به اینکه دیر روشن شدن پراید درزمستان جزء داغ ترین موضوعات هست منهم یک مدار ساده که خودم حدود 2سال است استفاده میکنم وجواب داده آپ میکنم
این مدار را امروز روی یک پراید که خیلی داغون بود وکمپرس نداشت دیرروشن میشد وصاحبش نمیخواست خرجش کند نصب کردم خیلی بهتر شد البته روی خودروهای دیگه هم نصب کردم در زمستان
درود فرمان فشنگی روغن منفی است خودم تواین فکر بودم اگر شد مدارش رادرست میکنم بایدتست هم بشهسلام
به نظر بنده مدار جالبیه البته اگر قرمان این مدار از فشنگی روغن گرقته بشه بهتره البته تا نظر دوستان چی یاشه
باسلام درتابستان کافیست مدار را خارج یعنی سیم مربوط به استارت راقطع میکنیم برای مشتری هم گفتم تابستان قطع کنه ولی درزمستان هیچ مشکلی گزارش نشده درحالت گرم بودن خودرودرود ضمن تشکراز دوست عزیزمان جناب حسن وهام من هم موافقم مدار خوبی است ولی یه چیزی فکر من را مشغول کرده این مدار باهر بار استارت زدن فعال میشود در صورتی که زمانی که موتور داغ است ما نیازی به بالا بردن زمان پاشش نداریم و این امر در زمان داغ بودن احتمال بد روشن شدن یا دیگر ایرادها را دارد البته این نظر من میباشد دوستان هم لطف کنند نظرات خود را اعلام کنید با تشکر
درمدار یک مشکل دارد وقتی که رله عمل میکند یک لحظه سیم دمای اب قطع میشود و باعث خطا میشود یک سیم باید یکسره وصل باشد و یک سیم قطع و وصل شود که باعث خطا نشود با تشکرباسلام
باتوجه به اینکه دیر روشن شدن پراید درزمستان جزء داغ ترین موضوعات هست منهم یک مدار ساده که خودم حدود 2سال است استفاده میکنم وجواب داده آپ میکنم
این مدار را امروز روی یک پراید که خیلی داغون بود وکمپرس نداشت دیرروشن میشد وصاحبش نمیخواست خرجش کند نصب کردم خیلی بهتر شد البته روی خودروهای دیگه هم نصب کردم در زمستان