سلامسلام
بنده برای کشف مصرف واقعی سوخت، از دستگاه تست آلایندگی خروجی اگزوز استفاده میکنم. همانطور که میدانید بارها شده بدلیل ضعف پمپ بنزین و افت فشار، پارامتر پاشش سوخت بالاتر از حد نرمال نمایش داده میشود که در اینحالت با استفاده از این ابزار، ضعف فشار پمپ یا مصرف بالا، ایرادهای سرسیلندر و ... کاملا" واضح مشخص میگردد. این دستگاه بسیار پرکاربرد است و به نظر من یکی از واجب ترین ابزارهایی است که کلینیک تنظیم موتور باید داشته باشد.
سلام مهندس ورمزیار عزیز،سلام
دوست گرامی امکانش هست یک توضیح کامل در مورد پارامترها وعیب یابی با دستگاه سوخت سنج رو بگید وچگونه میشه باهاش مصرف سوخت رو اندازه گرفت ممنون
سلام مهندس ورمزیار عزیز،
بنده که دیدم شما در مغازه، دستگاه تست پنج گاز دارید پس حتما" روش کار رو بهتر از من بلد هستید.
سلامسلام مهندس ورمزیار عزیز،
بنده که دیدم شما در مغازه، دستگاه تست پنج گاز دارید پس حتما" روش کار رو بهتر از من بلد هستید.
سلام:سلام
بله بنده پنج گاز داره ولی به صورت حرفه ای باهاش کار نمیکنم ودر مورد عیب هایی که شما در بالا فرمودید با پنج گاز میشه عیب یابی کرد اطلایی ندارم برای همین سوال کردم
پیش خودم گفتم حداقل یکی پیدا شد که بیشتر از من با پنج گاز کار کرده باشه و ایرادات بیشتری رو باهاش پیدا کرده باشه
در ضمن شما از کجا دیدی که من پنج گاز دارم برام جالب بود
باتشکر