تقدیم به شما
Download all Attachments
-
101.4 کیلوبایت بازدیدها: 173
تقدیم به شما
درود شما هم زمان دو ریموت را باید تعریف کنید دقیقا مثل یک ریموت را معرفی میکنید هر دو را باید این کار را انجام دهیددر تکمیل فرمایش دوستان باید عرض کنم روی کار به این راحتی که گفتن نیست من چند بار پایه هارو اتصال دادم صدای رله میومد دکمه قفل هم نگه داشتم ولی نتیجه حاصل نشد تا اینکه محل اتصال رو چند ثانیه نگه داشتم بعد تند تند چند بار کلید قفل رو زدم و در اخر کلید قفل رو نگه داشتم تا صدای رله سریع شد و بعدش ریموت تعریف شد .حالا یه سوالی برام پیش اومده که چطوری 2 تا ریموت تعریف کنم چون هر بار یکیشو تعریف میکردم اون یکی از کار می افتاد
برای اینکه دوتا با هم تعریف شوند باید پس از روشن شدن چراغ ال ای دی باید سوئیچ بعدی را تعریف کرد و نیازی به شنیدن صدای رله نیست.در تکمیل فرمایش دوستان باید عرض کنم روی کار به این راحتی که گفتن نیست من چند بار پایه هارو اتصال دادم صدای رله میومد دکمه قفل هم نگه داشتم ولی نتیجه حاصل نشد تا اینکه محل اتصال رو چند ثانیه نگه داشتم بعد تند تند چند بار کلید قفل رو زدم و در اخر کلید قفل رو نگه داشتم تا صدای رله سریع شد و بعدش ریموت تعریف شد .حالا یه سوالی برام پیش اومده که چطوری 2 تا ریموت تعریف کنم چون هر بار یکیشو تعریف میکردم اون یکی از کار می افتاد
من یه دستگاه دارم که فرکانس ریموت را چک میکنه. مواردی داشتم که چراغ ال ای دی روشن اما فرکانس ارسال نمیشد که فقط با این دستگاه قابل تشخیصه.احتمالا یا سوئیچ شما ایراد داره یا روش معرفی شما صحیح نیست.با سلام
من تمام مراحلی که دوستان فرمودند انجام دادم ریموت تعریف نشد چراغ ریموت روشن میشود..
به نظر دوستان کدام قسمت مدار ایراد دارد...