با سلام وخسته نباشید به همه ی دوستان و سروران و بزرگان ایرانیان ایسیو.قبل از هر چیز بی نهایت تشکر میکنم از اینکه بدون هیچ چشم داشتی ومنتی با جون دل به سولات دوستان جواب میدهین .در واقع نمی خواستم این پستو بزنم و طرحمو در اینجا مطرح کنم.ولی بعد متوجه شدم افرادای هستند با جونه دل به سوالات دیگران پاسخ وبه انها خدمت میکنند چرا من نه. از اینرو تصمیم گرفتم در حد توانه خودم با جون دل به دوستانم کمک کنم .راستیتش مولتی تستری درست کردم که منفی دائم_5 ولت دریچه گاز_سنسور دمای هوا_سنسور مپ و ....ارسال سیگنال :سنسور اکسیزن- سنسور کیلومتر و پالس منفی انژکتور و کوئل_برق 12 ولت رابه خوبی نشان میدهد.این تستر رو طوری طراحی کردم که 0 تا 2 ولت چراغ سبز روشن میشود _ از 3 تا 5 ولت ابی روشن میشود_از 5/5 تا 8 چراغ زرد روشن میشود و از 10 ت 14 قرمز روشن میشود .کار با این تستر بسیار اسان است.لازم به ذکر است که در روزهای اتی شکل ظاهری - قطعات استفاده شده_مدار عملی را در اختیار دوستان قرار میدهم تا همه ی دوستان بتوانند از این تستر بهره ببرند.هدف از این پست این بود که توانسته باشم برای دوستان کاره کوچکی کرده باشم با تشکر سعید.
آخرین ویرایش: