دامپ ایربگ اتومبیل l90 با شماره شناسایی یونیت 822163278
با تشکر ویژه از استاد عزیز آقای اصفهانی ( Farah676)
Download all Attachments
-
830 بایت بازدیدها: 51
دامپ ایربگ اتومبیل l90 با شماره شناسایی یونیت 822163278با تشکر ویژه از استاد عزیز آقای اصفهانی ( Farah676)
درود ایا از این فایل می توان برای شماره شناشایی 8201163278 با 2 ایربگ استفاده کردبا تشکر از اقای arash بابت ارسال دامپ یونیت ایربگ دامپ مورد نظر روی خودرو 2 ایربگ تست شده و سالم می باشد
سلامدرود ایا از این فایل می توان برای شماره شناشایی 8201163278 با 2 ایربگ استفاده کرد
درود خدمت استاد بزرگوار جناب ذوالعلیسلام
خدمت شما:
معمولا پس از برنامه ریزی باید پیکربندی را انجام داد.درود خدمت استاد بزرگوار جناب ذوالعلی
من این فایل را تست کردم وچراغ ایبگش روشن ماند ایا نیاز به کانفینگ است؟
یا تست شده/؟
دوست عزیز این فایل را برای فروش میخوای.چون من یه جایی خوندم که برای این فایل خیلی ها حاضرند پول بدند.(میلیونره یه شبه)درود ایا از این فایل می توان برای شماره شناشایی 8201163278 با 2 ایربگ استفاده کرد
خیر جناب میرزاده این خبرها هم نیست که کسی بتونه از یک دامپ پولدار بشه تا زمانیکه دوستان بزرگواری مثل اقای عرب - ذولعلا - عقبایی- رضایی-مجدری - شاه کرمی و کوچک همه دوستان خودم هستیم اجازه چنین کاری به این افراد نمی دیم و نخواهیم داددوست عزیز این فایل را برای فروش میخوای.چون من یه جایی خوندم که برای این فایل خیلی ها حاضرند پول بدند.(میلیونره یه شبه)