R
RSS
مهمان
مهمان
توریستهایی که به نان علاقمند هستند، مقصدهای مخصوص به خودشان را دارند. آنها در حال قدم زدن در خیابانهای پاریس میتوانند به نان باگِت تُردشان گاز بزنند، در آدیسآ بابا تاسکبابهای انگشتی را با نان مخصوص اسفنجی لقمه بگیرند، و یا در دهلی نو نان بالشی را مستقیماً از درون تنور بیرون بیاورند. با وجود تمام این گزینهها، اگر بحث بر سر یک سفر جهانی کربوهیدراتی باشد، به سادگی میتوان مراکش را از یاد برد. شمال آفریقا بخاطر خورشت گوشت مخصوص تَجینز (tangines) و چای نعنا شهرت دارد، اما محصولات تخمیری و نانهای آن چندان شناخته شده نیستند.
ادامه مطلب.....
ادامه مطلب.....