• برای استفاده از سایت از طریق این لینک عضو سایت شوید و برای دسترسی به فایل های خودروئی و ریمپ از این لینک عضو گروه VIP شوید. درصورت نیاز به راهنمایی بعد از عضویت در سایت از طریق چت آنلاین در واتس اپ با ما در ارتباط باشید

اخبار خودرو داخلی ایران ابرقدرت نشده؛ این حرف‌ها برای استوری اینستاگرام خوب است، نه تصمیم‌سازی/ حسینی: آمریکا ممکن است ایران اتمی را تحمل کند، اما کنترل هرمز را نه!

R

RSS

مهمان
مهمان
تحلیل‌گر مسائل بین‌الملل در گفت‌وگو با خبرآنلاین گفت: «ما باید آماده یک کشمکش بلندمدت با آمریکا باشیم. می‌گویم کشمکش، از این جهت که ممکن است جنگ پرشدت و بمباران‌های همیشگی نباشد، اما یک تقابل بلندمدت با آمریکا و اسرائیل خواهیم داشت. این بخشی از آنارشی بین‌المللی است. آنچه در اوکراین، ایران، خلیج فارس و احتمالاً تنگه تایوان می‌بینیم، نقاط ملتهب ژئوپلیتیکی در جهان معاصر هستند که به گمان من تا نزدیک به یک دهه آینده در اشکال مختلف (نه الزاماً صدای بمب) ادامه خواهند داشت تا یک توازن بین‌المللی تازه شکل بگیرد؛ مگر اتفاقات غیرمترقبه در آمریکا، روسیه یا چین این تعادل را برهم بزند.»

ادامه مطلب.....
 
بالا