• برای استفاده از سایت از طریق این لینک عضو سایت شوید و برای دسترسی به فایل های خودروئی و ریمپ از این لینک عضو گروه VIP شوید. درصورت نیاز به راهنمایی بعد از عضویت در سایت از طریق چت آنلاین در واتس اپ با ما در ارتباط باشید

اخبار خودرو داخلی رونمایی از دوچرخه مخصوص X3

  • شروع کننده موضوع علی فیاض
  • تاریخ شروع
ع

علی فیاض

مهمان
مهمان
بنابر اخبار به دست آمده از کمپانی خودروسازی BMW این شرکت یک دوچرخه کوهستانی با الگوبرداری از شاسی بلند X3 آماده کرده است که با نام “Turbo Levo FSR 6Fattie” شناخته شده و در ادامه مروری کوتاه بر روی آن خواهیم داشت.

به گزارش سایت خودرو ، این دوچرخه با الهام از نسل جدید X3 ساخته شده است و به طور انحصاری بر روی قاب آلومینیومی بدنه آن، از رنگ آبی ( دقیقا همان رنگی که بر روی نسل جدیدX3 دیده می‌شود) استفاده شده که آن را متمایز از هر دوچرخه دیگری می‌کند. بخصوص اینکه شرکت خودروسازی BMW برای هماهنگ کردن خصوصیات این دوچرخه با خصوصیات آفرودی شاسی بلند X3 ، از دوچرخه‌های کوهستانی استفاده کرده است.
علاوه بر طراحی، در جلو و عقب از رینگ‌های ۲۸ اینچی حرفه‌ای استفاده شده و از ترمزهای دیسکی برای مهار آنان کمک گرفته شده است، اما مهم‌تر از همه می‌تواند سیستم محرک این دوچرخه باشد که علاوه بر نیروی پای دوچرخه سوار، متشکل از یک موتور ۲۵۰ وات الکتریکی می‌شود که نیروی خود را از باتری‌های ۵۰۴ وات ساعت تامین کرده و قابلیت شارژ شدن از داخل کابین و از طریق پریزهای برق خانگی را دارد، هرچند به نظر می‌رسد که با پدال زدن هم می‌توان بخشی از نیروی از دست رفته باتری‌ها را احیا کرد.
در آخر هم شرکت خودروسازی بی.ام.و اعلام کرده است که برنامه تولید دوچرخه Turbo Levo FSR 6Fattie به صورت محدود دنبال خواهد شد که فعلا صحبتی در رابطه با مقدار تولید آن نشده است، اما در ادامه تایید کرده است که برای داشتن یکی از آنان بدون شاسی بلند X3 و یا همراه با شاسی بلند نسل جدید X3، می بایست مبلغ بسیار زیاد ۵۲۰۰ یورو (۵۸۰۰ دلار) پرداخت کرد.


The post رونمایی از دوچرخه مخصوص X3 appeared first on خودروهای ایرانی و خارجی.

ادامه مطلب.....
 
بالا