سلامبا سلام دوستان گیرندها و rf ریموت سمند .lxاز نوع یا مدل شرکت سازه پویش شنیدم خیلی خرابی داره و در بعظی موارد درست نمیشه که کیت رو کامل تعویض میکنند و پول زیادی بابتش میگیرن درسته یا نه بیشتر کسی توضیح میتونه بده باتشکر
منظور شمااینه که دیگه از این مدل سازه پویش روی خودرو بسته نمیشه یا اینکه خراب بشه تو بازار گیر نمیاد؟
سلامهمه مدلش موجو د هست
هر چند تا خواستید امر بفرماییدسلام
من چند بار گشتم پیدا نکردم .
درود اگر امکان دارد عکس را در سایت اپ کنید چون بعضی دوستان به اسم نمیشناسند تا کمکتان کنندبا سلام دوستان گیرندها و rf ریموت سمند .lxاز نوع یا مدل شرکت سازه پویش شنیدم خیلی خرابی داره و در بعظی موارد درست نمیشه که کیت رو کامل تعویض میکنند و پول زیادی بابتش میگیرن درسته یا نه بیشتر کسی توضیح میتونه بده باتشکر
تمامی ریموتها یکی هستند.سلام
مشکل اصلی این مدل ریموت مخصوص آن میباشد که دیگه تو بازار نیست.
تعمیرات خاصی نداره و جناب جعفری توضیحاتش را دادن.من تمامی ریموت خودروهای ایران خودرو و سایپا را تعمیر میکنم مثلا ساخت سوئیچ جدید با ریموتپس با این حساب راهکار تعمیرات بردش رو دوستان اطلاع ندارن باشه انشااله بعد تعطیلات اطلاعات تعمیر بردش رو برای دوستان تهیه میکنم 15فروردین یادم بندازین بگیرم اپ کنم بدون پسورد
ریموت تمامی خودروها،قاب و تگ و ... را آقای یوسفی داره و هر کسی خواست با مهندس عقبائی هماهنگ کنه تا شمارشو بگیره.هر چند تا خواستید امر بفرمایید
من برا سمندهای مولتی پلکس(ریموت سه دکمه) و پژوهای جدید( ریموت دو دکمه) خیلی درست کردم و قطعات را از آقای یوسفی تهیه میکنم.یه بار یه صاحب ماشینی اومد که گفت رفتم تهران و اصفهان و بهم گفتن که هیچ کسی نمیتونه یه ریموت واست بسازه و باید کاملا ریموتها و مغزی سوئیچ تعویض شوند و حتی یه بار یه نفر فرستادم دزفول که ریموت روآ بگیره بازم بهش گفته بودن اگه کسی تونست واست راه اندازی بکنه هر چی خواستی بهت میدم ولی اینا تعریف از خود نیست خواستم بگم اراده بکنی به همه چیز میرسی بخدا این کارا رو خودم شروع کردم و استادی نداشتم چون من یه مکانیکم نه برق کار.سوالی داشتی در خدمتیم و معرفی ریموتها کلا یه روشه که توضیح دادم.مفتخریم که دوستان باسوادی مثل شما داریم برای ساخت سوییچ جدید با ریموت میخاستم بدونم دقیقا چه کاری انجام میدید منظورم اینکه اگه یه سوییچ یه خودرویی ریموت و تگش کمیاب باشه میتونین بردشو بسازین بیشتر خودم مایل هستم در همین زمینه کار کنم در اینده نزدیک بتونم تگ های کم یاب رو یه جورایی راه بندازم توضیحات بیشتری دارین خوشحال میشم بدونم