برای استفاده از سایت از طریق
این لینک
عضو سایت شوید و برای دسترسی به فایل های خودروئی و ریمپ از
این لینک
عضو گروه VIP
شوید.
درصورت نیاز به راهنمایی بعد از عضویت در سایت از طریق چت آنلاین در واتس اپ
با ما در ارتباط باشید
میلاد مهدی موعود بر خانواده ایرانیان ایسیو مبارک باد
روشن شد از این عید، جهان تاریک
یا رب بنما ظهور مهدی نزدیک
در گلشن زهرا، گل نرگس بشکفت
شد نیمه ی شعبان، به محمد تبریک
*میلاد آخرین شکوفه ی باغ احمدی، حضرت مهدی(عج) مبارک*
بر منتظرین مژده بده منتظر آمد از مهد بقا مهدى ثانى عشر آمد ای منتظران گنج نهان می آید آرامش جان عاشقان می آید بر بام سحر طلایه داران ظهور گفتند که صاحب الزمان می آید ولادت امام زمان(ع) مبارک باد
پاسخ : میلاد مهدی موعود بر خانواده ایرانیان ایسیو مبارک باد
ما معتقدیم که عشق سر خواهد زد
بر پشت ستم کسی تیر خواهد زد
سوگند به هر چهارده آیه نور
سوگند به زخم های سرشار غرور
آخر شب سرد ما سحر می گردد
مهدی به میان شیعه برمی گردد
السلام علیک یا اباصالح المهدی ادرکنی
خدا کند تو بیایی
پیامبر گرامی اسلام(ص): افضل اعمال امت من انتظار فرج است حضرت صاحب الزمان مهدی موعود( عج):
ما هیچگاه شما را فراموش نمی کنیم و از یاد شما غافل نمی شویم. خداوندا!
مرا یار آنها ساز
كه یاور و یار اویند
تلاشمندانه هوادار اویند
در فرمانبری به سویش می شتابند
به هر چه او می فرماید گردن می نهند
كیان او را پاس می دارند
در انجام خواست او پیشی می جویند
و پیش رویش جان می بازند
از عمق ناپیدای مظلومیت ما، صدای آمدنت را وعده می داد. صدا را، عدل خداوندی صلابت می بخشید و مهر ربانی گرما می داد و ما هر چه استقامت، از این صدا گرفتیم و هر چه تحمل از این نوا دریافتیم در زیر سهمگین ترین پنجه های شکنجه تاب می آوردیم که شکنجه زلف تو را می دیدیم در کشاکش تازیانه ها و چکاچک شمشیرها، برق نگاه تو تابمان می داد و صدای گامهای آمدنت توانمان می بخشید.رایحه ات که مژده حضور تو را بر دوش می کشید مرهمی بر زخمهای نو به نومان بود و جبر جانهای شکسته مان. دردها همه از آن رو تاب آوردنی بود که تو آمدنی بودی . انگار تخم شبز بودیم که در خاک انتظار تاب می آوردیم تا در هرم خورشید تو به بال و پر بنشینیم. سنگینی بار انتظار بر پشت ما سنگینی بک سال و دو سال نیست سنگینی بک قرن و دو قرن نیست. حتی از زمان تودیع یازدهمین خورشید نیست. تاریخ انتظار و شکیبایی ما به آن ظلم که در عاشورا بر ما رفته است بر می گردد.
از آن زمان تا کنون ما به آب حیات انتظار زنده ایم . انتظار ظهور منتقم خون حسین. تاریخ استقامت ما از آن زمان هم دورتر می رود. از عاشورا می گذرد و به بعثت پیامبر اکرم می رسد. هم او در مقابل همه جهل و ظلم و کفر و شرک و عناد و فسادی که جهان آن زمان را پوشانده بود و وعده می فرمود که کسی خواهد آمد نامش نام من، کنیه اش کنیه من، لقبش لقب من. دوازدهمین وصی من خواهد بود و جهان را از توحید و عدل و عشق و داد پر خواهد فرمود. اما تاریخ صبر و انتظار ما به دورترها برمی گردد. به مظلومیت و تنهائی عیسی. به غربت موسی. به استقامت نوح و از همه اینها گذر می کند تا به مظلومیت هابیل می رسد. انتظار و بردباری ما را وسعتی است از هابیل تاکنون و تا برخاستن فریاد جبرئیل در زمین و آسمان و آوردن مژده ظهور امام زمان.
آری و در آن زمان هستی حیات خواهد یافت. عشق پر و بال خواهد گشود و در رگهای خشکیده علم و جهل با خاک، انس جاودان خواهد گرفت. شیطان خلع سلاح خواهد شد.انسان بر مرکب رشد خواهد نشست و عروج را زمزمه خواهد کرد.http://www.uploadtak.com/images/9439_393780_4264058940678.jpg
سلام خدمت کلیه دوستان و همکاران عزیز در ایرانیان ایسیو
تبریک بنده به مناسبت اعیاد شعبانیه بخصوص نیمه شعبان میلاد منجی عالم حضرت اباصالح المهدی ( ع )را هم پذیرا باشید به امید دیدن این تیتر در سراسر جهان ظهور قائم ال محمد (ع) مبارک منتظران بیدار شویدشیطان به بند کشیده شده و چشمان همه به دیدار ان حضرت روشن شده
هر کجا سلطان بود، دورش سپاه و لشکر است
پس چرا سلطان خوبان بی سپاه و لشکر است
با خبر باشــید ای چشم انتظاران ظهــــور
بهترین سلطان عالم از همه تنهاتر است
اللهم عجل لولیک الفرج
برای تعجیل در فرجش در این لحظات عزیز صلوات
گفتم فراق تا کی؟ گفتا که تا تو هستی گفتم که روی خوبت، از من چرا نهان است؟ گفتا تو خود حجابی ورنه رخم عيان است. گفتم که از که پرسم جانا نشان کويت؟ گفتا نشان چه پرسی؟ آن کوی بی نشان است! گفتم مرا غم تو خوشتر ز شادمانی گفتا که در ره ما غم نيز شادمان است! گفتم که سوخت جانم در آتش نهانم گفت آنکه سوخت او را کی نادی فغان است؟ گفتم فراغ تا کی؟ گفتا که تا تو هستی گفتم نفس همين است؟ گفتا سخن همان است گفتم که حاجتی است گفتا بخواه از ما گفتم غمم بيفزا گفتا که رايگان است گفتم ز فيض بپذير اين نيم جان که دارد گفتا نگاه دارش غمخانه*ی تو جان است
نیمه شعبان سرود زندگی است / نیمه شعبان فرار از بردگی است
نیمه شعبان سلامی از خــــدا / بر همه افراد شهر بنــدگی است . . .
ولادت حضرت مهدی (عج) بر شما مبارک
قطعه*ی گمشده*ای از پر پرواز کم است
یازده بار شمردیم، یکی باز کم است
این همه آب که جاری است نه اقیانوس است
عرق شرم زمین است که سرباز کم است.
(اللهم عجل لِولیکَ الفَرَج) میلاد منجی عالم مهدی موعود (عج) مبارک باد
مهمان گرامی برای استفاده کامل از سایت باید عضو شوید . برای ثبت نام در سایت اینجا کلیک کنید!
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.