برای استفاده از سایت از طریق
این لینک
عضو سایت شوید و برای دسترسی به فایل های خودروئی و ریمپ از
این لینک
عضو گروه VIP
شوید.
درصورت نیاز به راهنمایی بعد از عضویت در سایت از طریق چت آنلاین در واتس اپ
با ما در ارتباط باشید
در آستانه 3 خرداد 92 (سیزدهم رجب) مصادف با سالروز
ولادت حضرت امیرالمومنین علی علیه السلام و روز بزرگداشت پدر
برای تمام پدران گل ایرانی آرزوی سلامتی و طول عمر داریم
و امیدواریم بتونیم فرزندانی قدر شناس باقی بمونیم
پاسخ : تبریک ولادت امیرالمومنین حضرت علی(ع) و روز پدر
روز تولد حضرت علی تنها روز پدر نیست … روز بزرگداشت مقام مردانگی و انسانیته … و اون گنجی یه که هر کسی نمی تونه دارای اون باشه … روز موجودی با محبت به نام پدر .. پدر جان روزت مبارک
برخیز که قدسیان جوابت بدهند وز کوثر معرفت شرابت بدهند چون ماه رجب باشدو اعیاد علی کعبه مانند صدف در دل خود گوهر داشت گوهری زینت هستی چونان حیدر داشت یک پیاله ز می اش مست کند عــــالم را آنکــه اندر قدحش باده ای از کوثر داشت پدرم : منی که پدر شده ام می دانم چه رنجهایی برای من کشیدی. من می دانم که با چه سختی هایی نیازهای من را بر طرف کردی ، پدرم قسم به تمام روزهای سرد و گرم که برایم زحمت کشیدی دوستت دارم و خیالت برایم تکیه گاه است ، روزت مبارک . . .
با سلام و درود بنده نیز روز پدر را به تمامی پدران ایرانی تبریک می گویم و ارزومند بهترینها برایشان می باشم و جا دارد به روح پدرانی که در میانمان نیستند اما یادشان همیشه در وجودمان است درود بفرستیم
در ماه رجب نور خدا می تابد / از روی علی نور خدا میتابد در خانه حق حقیقتی شد نهان / پرورده ی دست حق علی می آید ولادت حضرت علی علیه السلام و روز پدر بر شما مبارک
مهمان گرامی برای استفاده کامل از سایت باید عضو شوید . برای ثبت نام در سایت اینجا کلیک کنید!
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.