• برای استفاده از سایت از طریق این لینک عضو سایت شوید و برای دسترسی به فایل های خودروئی و ریمپ از این لینک عضو گروه VIP شوید. درصورت نیاز به راهنمایی بعد از عضویت در سایت از طریق چت آنلاین در واتس اپ با ما در ارتباط باشید

اخبار خودرو داخلی عباس آخوندی: مسئله بنیادین ایران، نداشتن شهروند آگاه و کنشگر است/ حاکمیت به‌تنهایی نمی‌تواند توسعه را محقق کند/ کنشگر را می‌شود تربیت کرد؟

R

RSS

مهمان
مهمان
وزیر پیشین راه و شهرسازی با تأکید بر اینکه یکی از مسائل بنیادین ایران به ضعف نهاد شهروندی بازمی‌گردد، به خبرآنلاین می‌گوید: «حاکمیت بدون حضور شهروندان نمی‌تواند توسعه را محقق کند؛ به اعتقاد او، کنشگر باید بتواند مسائل را به‌درستی صورت‌بندی کند، مطالبه مشخصی از دولت داشته باشد و در صورت مواجهه با ادعاهای نادرست مسئولان، آنها را تشخیص دهد و نقد کند؛ ایده‌ای که پروژه «شهرداد» نیز بر مبنای آن شکل گرفته است.»

ادامه مطلب.....
 
بالا