• برای استفاده از سایت از طریق این لینک عضو سایت شوید و برای دسترسی به فایل های خودروئی و ریمپ از این لینک عضو گروه VIP شوید. درصورت نیاز به راهنمایی بعد از عضویت در سایت از طریق چت آنلاین در واتس اپ با ما در ارتباط باشید

اخبار خودرو داخلی اگر اشرف غنی، نه سوار بر هلی‌کوپر که پای پیاده از کاخ ریاست‌جمهوری رو به سوی حاشیه کابل فرار کرده باشد، چه؟

R

RSS

مهمان
مهمان
ابراهیم پشت‌کوهی؛ نمایشنامه‌نویس و کارگردان «مرگ اشرف غنی» می‌گوید: «شکست اشرف غنی از طالبان و فرار او از کاخ ریاست‌جمهوری، بیش از هر چیز برای من تداعی‌کننده شکست یزدگرد و پناه گرفتنش در آسیابی بود که داستان نمایشنامه بهرام بیضایی در آن‌جا می‌گذرد. پس با گرته‌برداری از بیضایی در «مرگ یزدگرد»، از خود پرسیدم اگر اشرف غنی، نه آن‌طور که در خبرها آمده بود؛ با چمدان‌هایی در دست و سوار بر هلی‌کوپر، که پای پیاده از کاخ ریاست‌جمهوری رو به سوی حاشیه کابل فرار کرده باشد، چه؟»

ادامه مطلب.....
 
بالا