• برای استفاده از سایت از طریق این لینک عضو سایت شوید و برای دسترسی به فایل های خودروئی و ریمپ از این لینک عضو گروه VIP شوید. درصورت نیاز به راهنمایی بعد از عضویت در سایت از طریق چت آنلاین در واتس اپ با ما در ارتباط باشید

اخبار خودرو داخلی ببینید | حسین جابری انصاری: ترمیم شکاف میان بخشی از مردم و حاکمیت یک ضرورت است

• شروع کننده موضوع RSS
  • تاریخ شروع
R

RSS

مهمان
مهمان
حسین جابری انصاری مدیرعامل ایرنا و تحلیلگر ارشد سیاست خارجی: نخستین مسئله، تحکیم قدرت داخلی از طریق ترمیم شکاف‌هایی است که به مرور زمان میان بخش‌هایی از جامعه و نخبگان ایران با حکومت به وجود آمده است. من بار دیگر تأکید می‌کنم: این یک ضرورت تاریخی برای حفظ قدرت ایران است، مسئله‌ای بسیار تعیین‌کننده و سرنوشت‌ساز که باید موضوع اجماع نخبگان کشور قرار گیرد و از دستور کار مناقشات و دعواهای حیدری‌ـ‌نعمتی و جدال‌های بیهوده بر سر قدرت خارج شود. حسین جابری انصاری مدیرعامل ایرنا و تحلیلگر ارشد سیاست خارجی: نخستین مسئله، تحکیم قدرت داخلی از طریق ترمیم شکاف‌هایی است که به مرور زمان میان بخش‌هایی از جامعه و نخبگان ایران با حکومت به وجود آمده است. من بار دیگر تأکید می‌کنم: این یک ضرورت تاریخی برای حفظ قدرت ایران است، مسئله‌ای بسیار تعیین‌کننده و سرنوشت‌ساز که باید موضوع اجماع نخبگان کشور قرار گیرد و از دستور کار مناقشات و دعواهای حیدری‌ـ‌نعمتی و جدال‌های بیهوده بر سر قدرت خارج شود. منبع: ایرنا

ادامه مطلب.....

بالا